„Мотокар Сервиз” ООД достави на „Агри България” ЕООД 10 нови машини Linde

„Мотокар Сервиз” ООД достави на „Агри България” ЕООД:

  • два броя газокари Линде Н16Т с товароподемност 1 600 кг от модел 391
  • два броя четириопорни електрокари Линде Е16Р с товароподемност 1 600 кг от модел 386
  • четири броя дизелови мотокари Линде H25D с товароподемност 2 500 кг от модел 392
  • два броя електрически палетни колички със сгъваема платформа за водача Линде Т20АР с товароподемност 2 000 кг от модел 131.

Всички мотокари, газокари и електрокари са от последно поколение, снабдени с бордови компютър следящ работата на всички агрегати и системи на машината, моточасовник, оставащо време до сервизно обслужване, датчик за горивото или степента на заряд на тяговата батерия за електрокарите и подава сигнал при нередност или неизправност по машината. Монтираните на покривната конструкция цилиндри за наклон на повдигателната уредба допринасят за много по-голяма стабилност на товара при работа върху неравни терени и повдигане във височина. Връзката на повдигателната уредба с шасито и покривната конструкция се осъществява спрямо специална гумена материя използвана при производството на високоскоростни влакове и не позволява на вибрациите да навлязат върху шасито и оператора. Управлението на повдигателната уредба се осъществява с помощта на джойстици „Fingertip Joystick Control”. По този начин работата с товарите се извършва с голяма прецизност и точност.

Трансмисията на всички дизелови мотокари и газокари е патентованата Линде Хидростатика, допринасяща за увеличаване на производителността на машината, намаляване на разхода на гориво и намаляване на експлоатационните разходи на машината.
Задвижващите електромотори на електрокари Linde са херметически затворени в един общ блок и са защитени от попадането на прах влага и абразивни частици. Тези мотори са снабдени с импулсни регулатори, а не с контактори, което допринася за по-прецизно и лесно управление на машината без опасност от нежелани движения, които могат да повредят товарите и наличния инвентар.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard