Сервиз

Мотокар Сервиз ООД е ексклузивен дилър и лицензиран сервиз за подемно-транспортни машини с марка Linde от 1997 г. През дългогодишния ни опит сме изградили професионализъм, коректност, дългосрочност и надежност в отношенията ни с клиентите. За максимално удобство разполагаме с 6 сервизни бази на територията на цяла България, 30 мобилни сервизни автомобила и над 90 техници. Сервизите ни са оборудвани с най-модерното техническо оборудване за обслужване, ремонт и диагностика, мобилните сервизни автомобили могат да достигнат до всяка една точка на страната, а техниците ни са едни от най-високо квалифицираните специалисти.

Поддържаме на склад постоянна наличност от над 70% от бързоизносващите се оригинални резервни части, което осигурява бързо извършване на ремонти, намаляване на разходите и времето, в което машината е в престой.

Централната сервизна и складова база е разположена на площ от 12 000 кв.м. и се намира на леснодостъпно и комуникативно място – индустриална зона Марица, с. Радиново до автомагистрала Тракия на входа за гр. Пловдив. Останалите сервизи се намират в градовете София, Стара Загора, Габрово, Шумен и Варна. Сервизните ни специалисти също извършват посещения на място при клиента за извършване на ремонтни дейности, преглед на техническо състояние и технически обслужвания на всички машини с марка Linde с възможност за реакция в рамките на 24 часа от заявката на клиента

ОПЕРАТИВНИ РАЗХОДИ

Предимство на техниката с марка Linde е възможно най-дългите интервали за обслужване. Освен това редовната поддръжка от сервизните техници на Мотокар Сервиз ООД дава възможност за диагностициране на първоначални признаци на повреди. Това осигурява по-малък риск от последващи щети, ненужни ремонти, избягване на разходи, свързани с непланиран престой и запазва по-висока стойност на машините при реализиране на вторичния пазар.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

За гарантиране на високата производителност на техниката с марка Linde, Мотокар Сервиз осигурява бързи обслужвания, ремонти на място с оригинални резервни части и осигуряване на заместваща техника при необходимост.

РЕМОНТНИ УСЛУГИ

Реакция на сервиза в случай на повреда или износване
Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard