Сервиз

Мотокар Сервиз ООД е ексклузивен дилър и лицензиран сервиз за подемно-транспортни машини с марка Linde от 1997 г. През дългогодишния ни опит сме изградили професионализъм, коректност, дългосрочност и надежност в отношенията ни с клиентите. За максимално удобство разполагаме с 6 сервизни бази на територията на цяла България, 30 мобилни сервизни автомобила и над 90 техници. Сервизите ни са оборудвани с най-модерното техническо оборудване за обслужване, ремонт и диагностика, мобилните сервизни автомобили могат да достигнат до всяка една точка на страната, а техниците ни са едни от най-високо квалифицираните специалисти.

Поддържаме на склад постоянна наличност от над 70% от бързоизносващите се оригинални резервни части, което осигурява бързо извършване на ремонти, намаляване на разходите и времето, в което машината е в престой.

Централната сервизна и складова база е разположена на площ от 12 000 кв.м. и се намира на леснодостъпно и комуникативно място – индустриална зона Марица, с. Радиново до автомагистрала Тракия на входа за гр. Пловдив. Останалите сервизи се намират в градовете София, Стара Загора, Габрово, Шумен и Варна. Сервизните ни специалисти също извършват посещения на място при клиента за извършване на ремонтни дейности, преглед на техническо състояние и технически обслужвания на всички машини с марка Linde с възможност за реакция в рамките на 24 часа от заявката на клиента

ОПЕРАТИВНИ РАЗХОДИ

Предимство на техниката с марка Linde е възможно най-дългите интервали за обслужване. Освен това редовната поддръжка от сервизните техници на Мотокар Сервиз ООД дава възможност за диагностициране на първоначални признаци на повреди. Това осигурява по-малък риск от последващи щети, ненужни ремонти, избягване на разходи, свързани с непланиран престой и запазва по-висока стойност на машините при реализиране на вторичния пазар.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

За гарантиране на високата производителност на техниката с марка Linde, Мотокар Сервиз осигурява бързи обслужвания, ремонти на място с оригинални резервни части и осигуряване на заместваща техника при необходимост.

РЕМОНТНИ УСЛУГИ

Реакция на сервиза в случай на повреда или износване
Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard