Дoставени са 2 електрокара Линде на фирма Еурофрио

Мотокар Сервиз достави два нови триопорни електрокара Linde E16 от модел 386.  Машините ще работят в складовете с хладилни камери с минусови температури на фирма Еурофрио. Повдигателните уредби на електрокарите са контейнерно изпълнение и позволяват влизане и на машините в товарно превозно средство през рампа и редене на палети на два реда в превозното средство.

Електрокарите са модел 386 – най новата  серия електрокари на Linde. Оборудвани са с бордови компютър с дисплей, който отчита състоянието на всички агрегати на машината. Управлението на хидравличните функции повдигане, сваляне, наклон , виличен изравнител се управляват от джойстик тип Fingertip Control с удобен подлакътник и електронна система Linde Load Control. Цилиндрите за наклон на повдигателната уредба са окачени за покрива на машината, което я прави изключително стабилна а специално окачване свежда вибрациите по време на работа до минимум. Голямо предимство при този модел кари е че електромоторите са херметически затворени променливотокови, защитени от прах и абразивни частици – LINDE AC TECHNOLOGY

При тази доставка „Мотокар Сервиз” изкупи обратно два употребявани електрокара Линде собственост на фирма Еурофрио. Опцията buy-back дава възможност клиента да подмени техниката си с нова и същевременно редуцира цената на доставката на нови машини.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard