СiTi Truck от Linde – иновативно решение за доставка на стоки в центъра на градовете

Linde ще пусне през Юни 2010 г. на пазара революционната електрическа палетна количка CiTi Truck. Това е машина, която изключително улеснява доставката на стоки до търговски обекти и магазини в центъра на градовете или в търговски зони, ритейл паркове и молове. Товароподемността е 500 кг, които се управляват и транспортират с минимално усилие.

CiTi Truck тежи по-малко от 100 кг. , а едно от големите предимства е, че може да се използва по най-тесните градски улици, пешеходни зони и да преодолява бордюри и различни други препятствия и неравности с височина до около 7 см, както и наклони и рампи с до 8% наклон Това става благодарение на специалните колела на машината, които освен всичко умекотяват вибрациите и правят работата на количката безшумна.

Машината разполага със задвижващ електрически мотор, който е имплементиран в задвижващото колело и мотор на хидравликата ( за повдигане и сваляне на товарите), които се захранват от лека, компактна и лесна за смяна на ръка никел-кадмиева батерия с мощност 36V. CiTi Truck е снабден също така с електромагнитна спирачка, която не позволява на машината да се движи, когато операторът пусне дръжката за управление или я постави във крайно положение. Други системи за сигурност са паркинг спирачката и „belly”- бутон, който предпазва оператора от затискане с машината.

Уникалните качества на CiTi Truck дават основание на специалистите да прогнозират, че новият модел на Linde ще бъде обект на изключителен интерес от страна на молове, магазини, ресторанти, куриерски фирми и други търговски обекти, които имат за цел да спестят време и средства с разтоварването на стоките в градски условия по бърз и икономичен начин.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard