Mотокар Сервиз рециклира кари по новия единен световен стандарт на Linde Material Handling

През изминалата година германският производител на кари и складова подемна техника Linde Material Handling разработи единен стандарт за рециклиране на своите продукти за целия свят.  Целта на това решение е да се предостави възможност на клиентите на Linde, независимо, дали се намират в Германия, България или всяка друга държава по света, да закупят рециклирана техника Linde с гарантирано еднакво високо качество, както правят това, закупувайки чисто нова машина.

От началото на 2014 г. рециклираните по единен стандарт кари бяха пуснати официално на пазара с обозначението  „Approved Trucks”. Те могат да бъдат закупени единствено от официално лицензираните дилъри на Linde Material Handling, тъй като в процеса на рециклиране се използват само оригинални Linde-части, както и „ноу-хау” и технология, които германският производител доставя единствено на своите представители. Мотокар Сервиз е ексклузивен дилър и сервизен представител на подемно-транспортни машини с марка Linde в България. Само от нас може закупите кари Linde, които са обозначени със специален стикер, който изглежда по този начин:

Този отличителен знак е защитен и е собственост на Linde Material Handling, той има законното право да бъде поставян единствено на подемно-транспортна техника с марка Linde и Ви гарантира, че за купената от Вас машина не някоя от рециклираните „реплики”, предлагани от нелицензирани фирми. Последователността  на процеса на рециклиране по единния стандарт е комплекс от взаимно свързани дейности, които накратко са подредени по следния начин :

 

1) правилна диагностика от обучени специалисти с помощта на специален защитен софтуер, собственост на Linde Material Handling;

2) разглобяване на машината на съставните и части

3) Извършване на ремонтни дейности спрямо резултатите от диагностиката и предписанията на производителя;

4) Имплементиране на оригинални нови части на мястото на тези, които диагностиката определя като ненадеждни;

5) Боядисване на машината отвътре и отвън със спецални бои и грунд, които предпазват метала от  корозия за дълго време;

6) Окомплектоване на машината и монтиране на нови гуми;

7) Провеждане тестове за правилното функциониране на машината.

Всяка рециклирана машина Linde се предлага с гаранционен срок 12 месеца или 1000 мото-часа с опция за удължена гаранция. Освен отстраняването на евентуални повреди в гаранционния период, Мотокар Сервиз осигурява безплатно заместваща машина в склучай на по-дълъг престой за ремонт, колкото и редки да са тези случаи. И не на последно място, клиентите на Мотокар Сервиз могат да разчитат също така и на лицензиран извънгаранционен сервиз и бърза доставка на оригинални резервни части. Сама по себе си за всяка една рециклирана машина се поддържа база данни с информация за всяка една дейност извършена от Мотокар Сервиз – технически обслужвания, ремонти и други, така че да бъде осигурена бързата и адекватна комуникация с клиента при разрешаване на всеки един проблем.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard