Газокари Линде – 6 броя са доставени в Кнауф България

Linde H50T-394, Linde H30T-393 и Linde H70T-396 с хидростатично задвижване /Linde Hydrostatic Drive/ са с най-висок клас на оборудване – многофункционален бордови компютър с дисплей и система за управление на хидравликата Linde Load Control, която прави управлиението на машините много по-лесно посредством fingertip joystick control /фингъртип джойстик контрол/. Всеки газокар е окомплектован с остъклена кабина с чистачки, система за стъкломиене, климатик, вградени системи за сигурност и безопасност при работа, ергономична седалка „super-deluxe” с функция за подгряване и индивидуална настройка според теглото и тялото на оператора, опция за електронно хоризонтално позициониране на товара, предварителен въздушен филтър, пълно осветление – фарове, стопове, мигачи, аварийни и др.

Някои от машините са с вилични позиционери с интегрирани изравнители за осигуряване на по-голяма производителност и бързина при работа. Една от тях е оборудвана с ротиращ ролен кламер за обработване на товари под формата на роли. Това е втората фабрика на германския концерн за производство на строителни материали в България. Поради особено натоварения, почти непрестанен цикъл на работа и в двете фабрики се разчита на изпитаното качество на техниката на Linde и техническата поддръжка на Мотокар Сервиз, за да бъде постигната максимална производителност и икономичност при обработката и транспортирането на суровини за производството и готова продукция.

От Knauf се доверяват на сигурността на Linde и на международно ниво в заводите на строителни гигант в целия свят. Предвидено е след изтичане на гаранционния срок всички машини да бъдат сервизирани с услугата „пълен сервиз”, покриваща всички разходи по тях както за технически обслужвания, така и за възникнали ремонти.
 

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard