Електрическият карт Linde E1 - с нов световен рекорд

Електрическият картинг на Linde E1 е включен в Книгата на рекордите на Гинес

Linde E1 подобри световния рекорд на Гинес, като ускори от 0 до 100 км / ч само за 3.45 секунди. Състезателният пилот Андреас Улф ускорява е-картинга по-бързо от всеки друг електромобил преди него и бързо печели място в Книгата на рекордите на Гинес.

Linde Material Handling представя електрическия си картинг Linde E1 на изложението MobiliTec в Хановер на 23 април 2012 г. Linde E1 се базира на състезателно шаси от класа KZ 1 & 2 и е оборудвано със стандартни компоненти от новите електрокари Linde E20 до E50 модели 386, 387 и 388. Това дава възможност на Linde E1 да използва пълната мощност на задвижващата технология на Linde.

„E1 катр има точно същите„ гени “като нашите нови електрокари: агрегати, дисплей, система за управление и софтуер са идентични с тези, инсталирани в електрокарите.” казва Ерик Хок, инженер. отговарящ за електронното инженерство в Linde MH, като обяснява връзката между електрокарите на Linde и е-картинга Linde.

Разработката на електрокарта Linde E1 подчертава позицията на Linde Material Handling като водещ производител в областта на интралогистиката / обработката на материали. Електрическият картинг съчетава иновации, икономичност, производителност и устойчиво използване на ресурсите с невероятно удоволствие от шофирането.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard