Доставени са 9 броя нови газокари Linde с товароподемност 3,5т на Каменица АД

Мотокар Сервиз е новият доставчик на подемна техника във фирма „Каменица” АД. Общо девет броя нови газокари Линде ще работят в пивоварните фабрики на фирмата в градовете Пловдив и Хасково. Машините са с товароподемност 3,5 тона модел „39Х” и са оборудвани с четири-вилични устройства за обработка на два палета едновременно.

Газокарите се доставят по схемата „оперативен лизинг с включен пълен сервиз” и ще се поддържат от фирма Мотокар Сервиз при заложена експлоатация от по 3000 моточаса годишно на машина или общо за период от 4 години – експлоатация до 12 000 моточаса.

В България единствено фирма Мотокар Сервиз ООД предлага разпространения в Европа вариант – „оперативен лизинг с пълен сервиз”. Характерно при тази схема е че месечната такса е фиксирана и не се променя независимо от броя и вида на ремонтите. Не съществува „опасност” от допълнително заплащане на ремонти към клиента под формата на консумативи или други термини. Месечната такса покрива абсолютно всички разходи по експлоатацията на машините независимо дали става въпрос за техническо обслужване или за ремонт.

След изтичане на периода на ползване на карите могат или да бъдат върнати или придобити на определена в договора остатъчна стойност. Дори и при голяма експлоатация от над 12 000 моточаса газокарите Линде притежават ресурс, който позволява безотказна работа и покриване на всички стопански нужди на потребителя. Това е възможно единствено благодарение на Линде хидростатичната трансмисия на машината, която позволява плавен режим на работа, не натоварва двигателя и същевременно облекчава разходите по сервиз поради факта, че липсва ХДП, съединител, диференциал, спирачна система (накладки, спирачна течност).

Линде хидростатичното задвижване е доказано предимство в реални експлоатационни условия и това става основната печеливша причина поради която Линде са предпочитани машини при голямо натоварване и тежък режим на работа.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard