Доставени са 7 бр. нови газокари Linde на Кока Кола ХБК АД

Седем нови газокара Linde H25T – тип 393 с товароподемност 2,5т. ще започнат работа в Кока Кола. Машините са специален тип изпълнение с по-висока надстройка на кабината или известно още като „beverage“-версия, позволяващо по-добра видимост над високите палети с наредени отгоре каси с безалкохолни напитки.

Новите газокари са закупени по схема на оперативен лизинг с пълен сервиз за период от 60 месеца, в който е предвидено всеки един газокар да отработи общо 20 000 мото-часа (по 4000 мото-часа годишно). В бутилиращата компания се доверяват на подемно-транспортните машини „Линде” още от стъпването на германската марка в България . Този факт едва ли е случайност, тъй като е доказано, че карите на Линде достигат най-висока производителност при най-ниски оперативни разходи.

Кока Кола е първата българска компания, която използва дигиталната система за контрол – Linde Forklift Management (LFM). На кратко системата се състои от устройство с клавиатура, чрез която всеки оператор има свой личен код за достъп, датчик (сензор) за улавяне на въздействащи сили върху машината (например удар) и софтуер, който анализира всички запаметени от устройството данни относно това, кой оператор, колко време е работил с машината и дали има установени щети (повреди по време на неговата смяна). Иновативната система е разработена от Линде с цел по-добрата организация на работния процес и спестяване на разходи от неправилна или неефективна работа с подемно-транспортните машини.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard