Контейнеровози, ричстакери

Ричстакер​Ричстакерите Linde обработват до 45 тона от първия ред и 35 тона от втори ред. Снабдени са с шарнирно монтирано, завъртащо се на 280 градуса, захващащо устройство. Те са бързи и осигуряват впечатляващи работни характеристики, благодарение на техния мощен двигател и автоматичния 4-скоростен механизъм. Хидравличната система на Linde е с товарен сензорен контрол, така че да доставя хидравлична мощност, съгласно необходимостта.

Ниската височина на шасито осигурява нисък център на тежестта и така повишава стабилността на машината.
Операторското място осигурява прекрасна видимост върху товара и околната площ и това помага за избягване на инциденти.
Внимателно позиционираните усукващи затварящи плочи, предупредителни лампи на повдигателната уредба и в кабината осигуряват на водача продължителен безопасен товарен статус.
Иновационният структурен дизайн контролира товарните сили от повдигателната уредба, осигурявайки допълнителна безопасност при работа с товари.
Централно разположената кабината и осигурените срещу плъзгане стъпала гарантират безопасно и лесно влизане и излизане.
Кабината е изолирана срещу вибрации и шум.
Използването на ресурсите е балансирано така, че да се получи максимална изходяща мощност, ниско ниво на шум, ниски емисии на изгорели газове и същевременно първокласни работни характеристики.

Системата за движение е напълно защитена от повреди, свързани с ниско преместване, смяна на посоката на движение и неправилен избор на предавка. С техните телескопични рамена те могат да подреждат шест контейнера до височина 15,9 метра един върху друг на три реда.
С товарен капацитет от 30 тона на втори ред тези машини са уникални в този товарен клас.
Използването на многодискови маслени спирачки с ‘нулева поддръжка’ не само увеличва спирачната ефективност, но и значително намалява необходимостта от сервизна намеса.

Linde Хидростатика

Linde Хидростатика

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Онлайн поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност Linde

Безопасност

Linde Connect

Linde Connect

Машини с горивна клетка

Машини с горивна клетка

Linde Safety

Linde Safety Guard