Складова техника

Складовата техника е предназначена за работа в складови помещения с идеално гладък под с възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи и транспортиране на палети. Електрическите палетни колички могат да бъдат ниско и високоповдигащи (стакери) намират приложение предимно в хранително-вкусовата и леката промишленост. Те позволяват обработване на палетизирани товари на височина до 5,30 м., възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи и транспортиране на палети. Ниското шаси предпазва краката на работника от наранявания. Linde-лостът за управление предпазва ръцете на оператора, а дизайнът му позволява използването на ръкавици.
Някои от моделите се предлагат с допълнителна платформа за водача (за правостоящ или седящ водач.

Комисионерите са модели за ниски нива на вдигане и транспортиране (с или без повдигателна уредба – до 2,50 м.) и за средни и високи нива на вдигане – от 3,30 м. до 9,20 м., като тези машини са оборудвани с платформа за издигане на оператора са предназначени за работа в складове, за събиране и групиране на различни товари (ордърпикинг). Тази гама машини оптимизират напълно процеса на поредно вземане и събиране на товарите.

Ричтраците са високоповдигащи електрокари с плъзгаща повдигателна уредба. Височината на повдигане достига до 11,45 м , което позволява обслужването на най- високите нива на стелажите. Задвижването се извършва от ново поколение променливотокови електродвигатели Linde, които не се нуждаят от обслужване , а също така и енергоспестяваща система позваляваща ниска консумация на енергия.
Тристранно-обработващите електрически машини Linde са предназначени да оперират с палетизирани товари с тегло до 1,5 тона във възможно най-тесните работни коридори (1,80 метра) , като същевременно позволяват повдигане на товари на височини дори над 14 метра. Kонцепцията за използване на тристранно-обработващи машини се прилага с цел оптимално използване на складовото пространство и постигане на възможно най-голям брой палетоместа, които да могат да бъдат обслужвани по най-бързия начин при най-ниски oпeративни разходи.

В зависимост от спецификата на приложението им , както с електролитна тягова батерия , така и с гелова тягова батерия. Могат да бъдат оборудвани за работа при минусови температури, в хладилни камери (до -35ºС).

Фирма „Мотокар Сервиз“ ООД предлага на своите клиенти и рециклирана складова техника.


Резервни части

Linde Хидростатика

Linde Hydrostatic

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Инвестираме ли правилно?

Инвестираме ли правилно?

Референции

референции Linde

Електрически камиони

Goupil електрокамиони

Пелети

Пелети​​