„Мотокар Сервиз” ООД достави на „Агри България” ЕООД 10 нови машини Linde

„Мотокар Сервиз” ООД достави на „Агри България” ЕООД:

  • два броя газокари Линде Н16Т с товароподемност 1 600 кг от модел 391
  • два броя четириопорни електрокари Линде Е16Р с товароподемност 1 600 кг от модел 386
  • четири броя дизелови мотокари Линде H25D с товароподемност 2 500 кг от модел 392
  • два броя електрически палетни колички със сгъваема платформа за водача Линде Т20АР с товароподемност 2 000 кг от модел 131.

 

Всички мотокари, газокари и електрокари са от последно поколение, снабдени с бордови компютър следящ работата на всички агрегати и системи на машината, моточасовник, оставащо време до сервизно обслужване, датчик за горивото или степента на заряд на тяговата батерия за електрокарите и подава сигнал при нередност или неизправност по машината. Монтираните на покривната конструкция цилиндри за наклон на повдигателната уредба допринасят за много по-голяма стабилност на товара при работа върху неравни терени и повдигане във височина. Връзката на повдигателната уредба с шасито и покривната конструкция се осъществява спрямо специална гумена материя използвана при производството на високоскоростни влакове и не позволява на вибрациите да навлязат върху шасито и оператора. Управлението на повдигателната уредба се осъществява с помощта на джойстици „fingertip joystick control”. По този начин работата с товарите се извършва с голяма прецизност и точност.
Трансмисията на всички дизелови мотокари и газокари е патентованата Линде Хидростатика, допринасяща за увеличаване на производителността на машината, намаляване на разхода на гориво и намаляване на експлоатационните разходи на машината.
Задвижващите електромотори на електрокари Linde са херметически затворени в един общ блок и са защитени от попадането на прах влага и абразивни частици. Тези мотори са снабдени с импулсни регулатори, а не с контактори, което допринася за по-прецизно и лесно управление на машината без опасност от нежелани движения, които могат да повредят товарите и наличния инвентар.

 


Резервни части

Linde Хидростатика

Linde Hydrostatic

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Инвестираме ли правилно?

Инвестираме ли правилно?

Референции

референции Linde

Електрически камиони

Goupil електрокамиони

Пелети

Пелети​​