СiTi Truck от Linde – иновативно решение за доставка на стоки в центъра на градовете

Linde ще пусне през Юни 2010 г. на пазара революционната електрическа палетна количка CiTi Truck. Това е машина, която изключително улеснява доставката на стоки до търговски обекти и магазини в центъра на градовете или в търговски зони, ритейл паркове и молове. Товароподемността е 500 кг, които се управляват и транспортират с минимално усилие.

CiTi Truck тежи по-малко от 100 кг. , а едно от големите предимства е, че може да се използва по най-тесните градски улици, пешеходни зони и да преодолява бордюри и различни други препятствия и неравности с височина до около 7 см, както и наклони и рампи с до 8% наклон Това става благодарение на специалните колела на машината, които освен всичко умекотяват вибрациите и правят работата на количката безшумна.

Машината разполага със задвижващ електрически мотор, който е имплементиран в задвижващото колело и мотор на хидравликата ( за повдигане и сваляне на товарите), които се захранват от лека, компактна и лесна за смяна на ръка никел-кадмиева батерия с мощност 36V. CiTi Truck е снабден също така с електромагнитна спирачка, която не позволява на машината да се движи, когато операторът пусне дръжката за управление или я постави във крайно положение. Други системи за сигурност са паркинг спирачката и „belly”- бутон, който предпазва оператора от затискане с машината.

Уникалните качества на CiTi Truck дават основание на специалистите да прогнозират, че новият модел на Linde ще бъде обект на изключителен интерес от страна на молове, магазини, ресторанти, куриерски фирми и други търговски обекти, които имат за цел да спестят време и средства с разтоварването на стоките в градски условия по бърз и икономичен начин.

 


Резервни части

Linde Хидростатика

Linde Hydrostatic

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Инвестираме ли правилно?

Инвестираме ли правилно?

Референции

референции Linde

Електрически камиони

Goupil електрокамиони

Пелети

Пелети​​