Електрическият карт Linde E1 - с нов световен рекорд

Електрическият картинг на Linde E1 е включен в Книгата на рекордите на Гинес

Linde E1 подобри световния рекорд на Гинес, като ускори от 0 до 100 км / ч само за 3.45 секунди. Състезателният пилот Андреас Улф ускорява е-картинга по-бързо от всеки друг електромобил преди него и бързо печели място в Книгата на рекордите на Гинес.

Linde Material Handling представя електрическия си картинг Linde E1 на изложението MobiliTec в Хановер на 23 април 2012 г. Linde E1 се базира на състезателно шаси от класа KZ 1 & 2 и е оборудвано със стандартни компоненти от новите електрокари Linde E20 до E50 модели 386, 387 и 388. Това дава възможност на Linde E1 да използва пълната мощност на задвижващата технология на Linde.

„E1 катр има точно същите„ гени “като нашите нови електрокари: агрегати, дисплей, система за управление и софтуер са идентични с тези, инсталирани в електрокарите.” казва Ерик Хок, инженер. отговарящ за електронното инженерство в Linde MH, като обяснява връзката между електрокарите на Linde и е-картинга Linde.

Linde E1 финишира

Разработката на електрокарта Linde E1 подчертава позицията на Linde Material Handling като водещ производител в областта на интралогистиката / обработката на материали. Електрическият картинг съчетава иновации, икономичност, производителност и устойчиво използване на ресурсите с невероятно удоволствие от шофирането.


Linde Хидростатика

Linde Hydrostatic

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Online поръчка

Онлайн поръчка

Безопасност

Linde безопасност

Защо Linde

Защо Linde

LINDE CONNECT

Защо Linde

Машини с горивна клетка

Защо Linde

Linde Safety Guard

Linde Safety