Дoставени са 2 електрокара Линде на фирма Еурофрио

Мотокар Сервиз достави два нови триопорни електрокара Linde E16 от модел 386.  Машините ще работят в складовете с хладилни камери с минусови температури на фирма Еурофрио. Повдигателните уредби на електрокарите са контейнерно изпълнение и позволяват влизане и на машините в товарно превозно средство през рампа и редене на палети на два реда в превозното средство.

 

Електрокарите са модел 386 – най новата  серия електрокари на Linde. Оборудвани са с бордови компютър с дисплей, който отчита състоянието на всички агрегати на машината. Управлението на хидравличните функции повдигане, сваляне, наклон , виличен изравнител се управляват от джойстик тип Fingertip Control с удобен подлакътник и електронна система Linde Load Control. Цилиндрите за наклон на повдигателната уредба са окачени за покрива на машината, което я прави изключително стабилна а специално окачване свежда вибрациите по време на работа до минимум. Голямо предимство при този модел кари е че електромоторите са херметически затворени променливотокови, защитени от прах и абразивни частици – LINDE AC TECHNOLOGY

При тази доставка „Мотокар Сервиз” изкупи обратно два употребявани електрокара Линде собственост на фирма Еурофрио. Опцията buy-back дава възможност клиента да подмени техниката си с нова и същевременно редуцира цената на доставката на нови машини.


Linde Хидростатика

Linde Hydrostatic

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Електрически камиони

Goupil електрокамиони