Доставени са 7 бр. нови газокари Linde на Кока Кола ХБК АД

Седем нови газокара Linde H25T – тип 393 с товароподемност 2,5т. ще започнат работа в Кока Кола. Машините са специален тип изпълнение с по-висока надстройка на кабината или известно още като „beverage“-версия, позволяващо по-добра видимост над високите палети с наредени отгоре каси с безалкохолни напитки.

Новите газокари са закупени по схема на оперативен лизинг с пълен сервиз за период от 60 месеца, в който е предвидено всеки един газокар да отработи общо 20 000 мото-часа (по 4000 мото-часа годишно). В бутилиращата компания се доверяват на подемно-транспортните машини „Линде” още от стъпването на германската марка в България . Този факт едва ли е случайност, тъй като е доказано, че карите на Линде достигат най-висока производителност при най-ниски оперативни разходи.
Кока Кола е първата българска компания, която използва дигиталната система за контрол – Linde Forklift Management (LFM). На кратко системата се състои от устройство с клавиатура, чрез която всеки оператор има свой личен код за достъп, датчик (сензор) за улавяне на въздействащи сили върху машината (например удар) и софтуер, който анализира всички запаметени от устройството данни относно това, кой оператор, колко време е работил с машината и дали има установени щети (повреди по време на неговата смяна). Иновативната система е разработена от Линде с цел по-добрата организация на работния процес и спестяване на разходи от неправилна или неефективна работа с подемно-транспортните машини.


Резервни части

Linde Хидростатика

Linde Hydrostatic

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Инвестираме ли правилно?

Инвестираме ли правилно?

Референции

референции Linde

Електрически камиони

Goupil електрокамиони

Пелети

Пелети​​