Контейнеровози, ричстакери

Ричстакер​Ричстакерите Linde обработват до 45 тона от първия ред и 35 тона от втори ред. Снабдени са с шарнирно монтирано, завъртащо се на 280 градуса, захващащо устройство. Те са бързи и осигуряват впечатляващи работни характеристики, благодарение на техния мощен двигател и автоматичния 4-скоростен механизъм. Хидравличната система на Linde е с товарен сензорен контрол, така че да доставя хидравлична мощност, съгласно необходимостта.

Ниската височина на шасито осигурява нисък център на тежестта и така повишава стабилността на машината.
Операторското място осигурява прекрасна видимост върху товара и околната площ и това помага за избягване на инциденти.
Внимателно позиционираните усукващи затварящи плочи, предупредителни лампи на повдигателната уредба и в кабината осигуряват на водача продължителен безопасен товарен статус.
Иновационният структурен дизайн контролира товарните сили от повдигателната уредба, осигурявайки допълнителна безопасност при работа с товари.
Централно разположената кабината и осигурените срещу плъзгане стъпала гарантират безопасно и лесно влизане и излизане.
Кабината е изолирана срещу вибрации и шум.
Използването на ресурсите е балансирано така, че да се получи максимална изходяща мощност, ниско ниво на шум, ниски емисии на изгорели газове и същевременно първокласни работни характеристики.

Системата за движение е напълно защитена от повреди, свързани с ниско преместване, смяна на посоката на движение и неправилен избор на предавка. С техните телескопични рамена те могат да подреждат шест контейнера до височина 15,9 метра един върху друг на три реда.
С товарен капацитет от 30 тона на втори ред тези машини са уникални в този товарен клас.
Използването на многодискови маслени спирачки с ‘нулева поддръжка’ не само увеличва спирачната ефективност, но и значително намалява необходимостта от сервизна намеса.


Linde Хидростатика

Linde Hydrostatic

Прикачни устройства

Прикачни устройства

Linde Safety Pilot

Електрически камиони

Goupil електрокамиони

Безопасност

Linde безопасност

Защо Linde

Защо Linde